Garantie 

Garantie

Garantie N JOYE

PDFImprimareEmail

 

TERMENI DE FOLOSINTA SI GARANTIE
Odata ce ati achizitionat aceste produse se considera ca ati citit si acceptat conditiile de acordare a garantiei.
Durata perioadei de garantie pentru produsele comercializate de www.tigaraelectronica24.ro se acorda dupa cum urmeaza:
* Atomizoare/Giantomizoare/Cartomizoare/Clearomizoare : 10 zile ;
* Baterii (acumulatori):
- eGo-toate modelele - 3o de zile de la data LIVRARII
- 510-T / 510-C / 510-Clearomizer - 30 de zile de la data LIVRARII;
* Incarcatoare (Priza, USB):
- eGo- toate modelele -  9o de zile de la data LIVRARII
- 510-T - 9o de zile de la data LIVRARII. 
Tigarile electronice sunt bunuri cu durata de viata limitata care depind in mare masura de modul de exploatare. 
Atomizatoarele, Giantomizoarele, Clearomizoarele sunt consumabile care in timp se degradeaza si se strica. Durata lor medie de viata este de 1-2 luni si depinde in mare masura de modul de exploatare. Pentru fiecare produs in parte pe pagina produsului este specificata garantia acordata acestuia.Atomizorul/Giantomizorul/Clearomizorul este partea tigarii electronice care se defecteaza in 95% din cazuri prin utilizare necorespunzatoare. ATOMIZORUL / GIANTOMIZORUL / CLEAROMIZORUL, precum si restul componentelor, sunt testate si verificate, iar in momentul livrarii produsul este perfect functional. Nu ne asumam responsabilitatea asupra eventualelor defectiuni in timp ale produselor, precum si nici asupra celor produse de catre client. Kiturile de tigari electronice se livreaza impreuna cu manualul de instructiuni si ghidul de utilizare.
In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la inlocuirea pieselor defecte din vina producatorului.
Cumparatorul trebuie sa fie constient de faptul ca atomizoarele/giantomizoarele/clearomizoarele si bateriile, chiar daca sunt de cea mai buna calitate, sunt dispozitive care se degradeaza si cedeaza dupa o perioada de timp, mai ales atunci cand sunt folosite foarte frecvent. Durata medie de viata a unui atomizor este intre 14 si 60 zile iar a unei baterii de 2-6 luni.
Bateriile au o durata de viata de aproximativ  300 de reincarcari (aprox. 6 luni pentru un fumator de 1 pachet pe zi). 
In cazul in care, in perioada garantiei comerciale, apar defectiuni se va proceda la schimbarea produsului defect.Clientul va trebui sa suporte cheltuielile de transport. 
Pentru a pastra bateriile in conditii optime de functionare recomandam:
- sa le curatati mufa cat mai bine inainte de a le pune la incarcat
- sa nu le insurubati fortat in incarcator
- sa nu insurubati fortat atomizorul / giantomizorul / clearomizorul
In ambele cazuri o simpla rotire usoara pana face contact este de ajuns! Daca se insurubeaza puternic se pot desface conexiunile in baterie sau atomizor si se poate scurt-circuita bateria, un defect iremediabil.
Vaporizatoarele:
Vaporizatoarele sunt produse cu o durata de functionare nedeterminabila. Aceasta variaza foarte mult in functie de conditiile si metodele de utilizare ale consumatorului si trebuiesc privite ca niste consumabile.
Din experienta va puteti astepta la urmatoarele:
Cartomizoare: 1zi pana la maxim 5-7 zile
Vaporizatoare standard: 1 zi pana la 30zile (cazuri rare de 60-90zile)
Vaporizatoare LR: 1 zi pana la 30zile (cazuri rare de 45zile)
Clearomizoare: 7 zile pana la 60 de zile
Giantomizoare: 7 zile pana la 30 de zile
Recomandam sa le schimbati dupa 14 zile pentru a pastra o aroma curata. Clearomizoarele cu rezistenta detasabila se pot spala si refolosi insa la un anumit moment dat va fi necesara inlocuirea acestora datorita incarcarii excesive cu reziduuri de la arderea lichidului sau pur si simplu arderea acestora.
Prin termenul  VANZATOR se intelege site-ul www.tigaraelectronica24.ro
Termeni si conditii de garantie:
* Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare impreuna cu certificatul de garantie eliberate de VANZATOR, un ambalaj adecvat pentru transport cat si toate accesoriile cu care a fost dotat produsul la cumparare, in caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparatii;
* VANZATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte (furnizor electricitate, etc). Defectele cauzate astfel, nu fac obiectul garantiei;
* Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare, deteriorarii fizice sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru  care au fost proiectate,  sau din cauza interventiilor  asupra lor de catre persoane neautorizate;
* Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 30 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare / tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;
* Daca produsul defect aflat in perioada de garantie nu poate fi reparat sau durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in garantie depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea consumatorului va fi inlocuit de VANZATOR cu un echipament similar din punct de vedere functional sau acesta va restitui contravaloarea actualizata a produsului respective;
 
NU SE ACORDA GARANTIE:
* Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice (urme de lovituri, zgarieturi), sigilii lipsa sau deteriorate, sau produse care prezinta urme de folosire necorespunzatoare;
* Nu fac obiectul garantiei consumabilele (atomizoare, giantomizoare, clearomizoarele, rezistentele, cartusele de rezerva, e-liquid). Defectele datorate utilizarii materialelor consumabile, altele decat cele originale, nu fac de asemenea obiectul garantiei;
* UNITATEA DE SERVICE si VANZATORUL nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor;
* In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea serviciilor de investigare (30 RON) a produsului reclamat ca fiind defect.
* Toate precizarile mentionate mai sus sunt in conformitate si se completeaza cu prevederile O.G 21/92 si H.G 449/2003 si vor fi considerate ca acceptate de parti prin semnarea prezentului document. Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile si lamuririle care v-ar putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti.
TRANSPORTUL PRODUSELOR CATRE SERVICE SI INAPOI CATRE CLIENT:
* Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi expediate la magazinul online www.tigaraelectronica24.ro daca a fost emis pentru ele un Certificat de garantie.
* Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului / importatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului / importatorului.
* Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
* Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului. Produsul trebuie trimis printr-un curier, clientul suportand plata in ambele sensuri (tur-retur), sau predat personal la centrul de service.
Tigara Electronica Njoye © 2017