Vedete care fumeaza tigari electronice 

Vedete care fumeaza tigari electronice

Poate ca unii dintre voi deja stiu ce este o tigara electronica.Sau poate doar ati auzit de ea la cunoscuti.

Despre aceasta “tigara minune” am mai discutat pana acum.Insa,ceea ce vreau sa va aduc la cunostiinta este faptul ca tigara electronica,a ajuns sa fie deja foarte cunoscuta,si mai mult,sa fie folosita de o masa destul de mare de oameni.

Tigarile electronice sunt de multe feluri.Sunt cu voltaj mai mare sau mai mic,sunt colorate,sau sunt doar simple si negre,indiferent de cum arata acestea,din ce in ce mai multi oameni apeleaza la ele.

Unul dintre motive este deja cunoscut de toata lumea.Fumatul nu mai este permis oriunde.Trebuie sa cauti un bar sau o cafenea unde fumatul este permis.La locul de munca cu atat mai putin avem dreptul sa fumam.Si nu doar pentru ca fumatul ar face rau celor din jur,ci si pentru ca se face mizerie,cade scrum peste tot,scrumierele se umplu de scrum si miros urat,si mai mult,exista riscul de incendiu.

Dar,pentru cei care nu vor sa renunte la viciu,s-a gasit o rezolvare.Aceasta tigara electronica,pe care doar apesi pe buton,si inhalezi.Ce poate fi mai simplu de atat?

Nu deranjeaza pe nimeni.Nu face mizerie,si in plus,este mai sanatoasa.

Deja sunt vedete care au fost surprinse fumand tigari electronice.Enumar printer ele pe Leonardo di Caprio, Katherine Heigl ( a aparut fumand tigara electronica la Letterman Show) , Cheryl Cole ,Robbie Williams, Kate Moss, Paris Hilton , Lindsay Lohan.

Va invitam la vapat!Este mai sanatos!Este mai practic!Si mai ales,este la moda!

Tigara Electronica Njoye © 2017