Criza financiara creste cererea de tigari electronice ! 

Criza financiara creste cererea de tigari electronice !

Mai ieftin, mai sanatos, oriunde si oricand ! 

Incepand cu 2010 din ce in ce mai multe stiri, informatii, bloguri, siteuri au aparut referitoare la tigara electronica si la fumatul electronic, datorita popularitatii din ce in ce mai mari ai tigarii electronice si cresterii numarului de utilizatori ai acestui dispozitiv. Pe cel mai mare motor de cautare din lume - Google - apar milioane de rezultate pentru cuvintele care definesc tigare electronica si fumatul electronic iar aceste milioane de rezultate in cautare apar tocmai pentru ca interesul este din ce in ce mai mare, o multime de bloguri si forumuri trateaza tema " tigarii electronice " si fumatului. Milioane de pagini sunt dedicate produselor, recenziilor despre produse, explicatii despre e-lichid, cum sa intretii partile componente, cum sa produci mai mult abur si alte informatii despre acest subiect.
Desi, din timp in timp, apar tot felul de informatii negative despre fumatul electronic, acesta castiga din ce in ce mai multi adepti pe plan mondial dar si pe plan local in Romania !
Ca sa marcheze un prim apogeu al comunitatii de "vaperi" din intreaga lume, de curand a aparut un site asemanator "youtube" pentru cei care utilizeaza tigara electronica si anume " vapetube", unde toti cei care au experiente cu fumatul electronic pot posta filmulete referitoare la acesta ! Acolo veti gasi aproape tot ce va intereseaza din acest domeniu ! Vizionare placuta !

Tigara Electronica Njoye © 2017